Locals d'Assaig

Sales equipades per assaig de músics

Els Locals d’Assaig de La Sedeta estan situats al barri de Gràcia de Barcelona des de fa més de vint anys. Durant aquest temps han tingut diferents formes i ubicacions dins de l’espai de la plaça del Centre Cívic La Sedeta. Des dels primers bucs construïts pels propis músics als seus inicis fins als nous locals edificats el 2016, ubicats a l’edifici annex del Centre Cívic.

Aquest equipament de l’Ajuntament de Barcelona, està gestionat per la Coordinadora de Grups de Rock de La Sedeta, associació que té com a objectiu fomentar la música de base, o sigui els grups que tot just comencen o que estan en una fase “amateur”, proporcionant diferents serveis com els esmentats locals d’assaig, cursos d’aprenentatge d’instruments, un estudi d’enregistrament o la possibilitat de fer els seus primers concerts.

Funcionament

Els Locals, situats en un espai cèntric i ben comunicat de Barcelona, estan formats per quatre cabines de diferents mides (11, 11, 8 i 5 metres quadrats). A més, les dues sales més petites estan comunicades per fer-les servir com a cabina d’enregistrament.

Totes les sales disposen d’aire acondicionat independent.

Les sales inclouen el material necessari per assajar (excepte la més petita): Equip de veus i microfonia, bateria complerta, un ampli de guitarra i un ampli de baix. Tanmateix hi ha la possibilitat de llogar material addicional si fa falta.

El local més petit està pensat per fer pràctiques individuals d’instruments, ja que en part està ocupat pel material de l’estudi.

Si els grups prefereixen portar el seu propi material per assajar, disposen d’un magatzem on podran desar-lo sense cap càrrec. (Per motius d’espai no es podrà deixar el cos de les bateries o altres materials voluminosos, sempre segons el criteri del personal dels Locals)

Tot això ho podreu trobar als Locals d’Assaig de La Sedeta a uns preus assequibles a qualsevol butxaca.

Només ens resta convidar-vos a que passeu a veure’ns i que gaudiu de la música tant com nosaltres!!!

Share This